הפוך לעמוד הבית
  • חיפוש מאמרים באתר
  • חיפוש ב Google
  • חיפוש ב Yahoo
מייצרים בירה בבית PDF הדפסה דוא
דירוג משתמש: / 0
גרועהכי טוב 
נכתב ע"י ניסן אשכנזי   
שישי, 20 אפריל 2018 09:51


מסביב לעולם כולו אנשים צורכים בצורה ארעית או קבועה משקאות אלכוהוליים. כמות אדירה של בירות ויינות מועברת מהיצרנים אל הסוחרים ומאלה אל הצרכן הביתי שנהנה לשתות כל אחד מאלה באופן יומיומי או רק באירועים מיוחדים. הכמות של הסוגים השונים של המשקאות היא אדירה כאשר בכל יום מתווספים להם עוד ועד יצרנים שמביאים אל הצרכן עוד סוגים של טעמים שתמיד מעניין לטעום ולהכיר.

לצד ההתפתחות של יקבי ומבשלות בוטיק, נוצר לו גם טרנד חדש יחסית של רכישת מיכלי נירוסטה לצד כל יתר הציוד הנדרש לשם הכנות משקאות דומים בצורה ביתית. האם זה שלב חולף, או שמא מדובר במשהו שהוא יותר מטרנד עבור כל אחד מאלה?קראו את הדברים הבאים.

 

הטרנד של עשייה ביתית

להכין בירה או יין בצורה עצמאית מצריך ידע והיכרות מעמיקה עם העולם הזה על מנת לייצר תוצרת שתהיה לא רק ראויה לשתייה, אלא גם טובה בטעם שלה. דבר זה אומר כי יש לבצע מחקר מעמיק לגבי השלבים השונים הנדרשים לשם יצירה ש בירה או סוג של יין, לבצע רכישה של כל הציוד הנדרש החל מרכישה של מיכלי נירוסטה מתאימים ועד לבקבוקים עצמם ורק לאחר מכן להתקדם אל השלבים של הייצור עצמו בתקווה שיישא את הטעם הנדרש.

עבור אנשים רבים אשר החלו לפתח את העניין הזה בייצור של בירה ו/או יין בעצמם מדובר במשהו שהוא הרבה יותר משיגעון חולף, אלא אהבה אמיתית אל המשקה והפיכת היצירה הזו אל משהו שהוא מייצר גם רוגע ולא רק את התוצר עצמו בסופו של דבר. הם ניגשים אל הרצאות ומחפשים אחר מידע מול אנשים חובבי העניין ואנשים שיודעים לא מעט לגביו עם תשוקה אמיתית שלא חולפת עם הזמן.


 
Copyright © 2018. מאמרים מבית הגאון. Designed by Shape5.com